Димитър Илиев: Съдията даде 1850 фаула, аз такова нещо не бях виждал

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
20:18 / 06.03.2021
4915
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе определен за Играч на мача при равенството 0:0 срещу ЦСКА-София на стадион "Българска армия".

Ето какво каза след двубоя Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година:

Само битка, изключително малко смислени неща. Съдията също спомогна това да е качеството на двубоя с този маниер на свирене. 1850 фаула – аз такова нещо не бях виждал. Когато трябва да се дават картони – не се дават, а когато не трябва, се даваха. Но както и да е, навлизаме в друга тема. Мога да поздравя момчетата за страхотното себераздаване. Ако някой бе успял да отбележи и да победи – това щеше да е незаслужено.

ЦСКА бяха в добра серия от победи, но равенството влизаше в нашите планове. Срещу тях на "Армията“ Локомотив винаги е играл трудно. ЦСКА афишираха големи амбиции да детронират Лудогорец, ние не летим в облаците. Те трябва да се притесняват повече. Но трябва да отбележа, че двата отбора дадоха днес абсолютно всичко от себе си и имаше битка за всяка педя от терена.

Ние най-често побеждаваме Лудогорец в последните години и най-много ги затрудняваме. След като играем добре и като равен с равен срещу тези два отбора – това е атестат за нашите качества. Миналата година бяхме втори на полусезона, но след това отпуснахме газта. Това не трябва да се получава сега.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).