Занев: Локо не ги видях на терена, имаха ли атака? Сякаш играхме с изпадащ отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
20:00 / 06.03.2021
7060
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев видимо бе извервен, след като неговият тим завърши 0:0 срещу Локомотив (Пловдив). Защитникът отправи доста груби нападки за играта на съперника.

"Играта се накъсваше много. Явно има нови правила от ФИФА и някой викне "Ох", се дава фаул. Не знам защо така - 55 фаула? Локомотив игра плътно с петима защитници, двама опорни халфа - седем човека постоянно бяха пред техния пеналт. Не намерихме верния път, но за да се случи това, трябва 90 минути постоянно да поставяш под напрежение. Може би не намерихме верния път", започна коментара си за мача Петър Занев.

"Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша", каза още капитанът на ЦСКА-София.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Занев след мача!



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).