От "Лаута": Джентълменското поведение и верността са синоними на истинските майни

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
11:25 / 28.02.2021
5202
Фенклубът на Локомотив Пловдив подхвана нова инициятива, наречена "Любовта е черно - бяла", научи Plovdiv24.bg. Тя е насочена към нежни половинки по случай международния ден на жената 8 март.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "Лаута":

Локомотивци,

The Magic of Plovdiv и Организация Трибуна Спортклуб се включват към призива на Фенклуб Локомотив Пловдив за подпомагане на любимия ни клуб със съвместна инициатива.

"Любовта е черно - бяла" е инициатива, насочена към нашите нежни половинки, нашите дъщери, майки и баби по случай международния ден на жената 8-ми Март.

Джентълменското поведение и верността са синоними на истинските майни. Нека покажем уважението и любовта си към нашите дами. Да им благодарим, че ни разбират за отдадеността ни към Гордостта на Пловдив.

Специалната дамска тениската ще бъде налична от 4-ти Март в магазина на стадион Локомотив, както и ще може да бъде закупена от страницата във Фейсбук на Фенклуб Локомотив Пловдив.

Всички средства ще бъдат пренасочени към ПФК Локомотив Пловдив 1926.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).