Валентич към феновете: Не се притеснявайте, ще ставаме все по-добри!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
19:42 / 22.02.2021
8954
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич се изказа доста оптимистично, след като неговият тим успя да навакса два гола и завърши 2:2 като гост на Царско село. Босненският специалист се извини и за неразумното си изказване след края на предишния двубой срещу Арда, когато каза, че тимът от Кърджали не заслужава точковия актив, който има.

Ето какво каза Валентич след края на срещата в комплекс "Царско село":

Искам да се извиня на всички от Арда за миналото ми интервю. Хората не разбраха какво исках да кажа тогава. Аз съм нов за българския футбол и трябва да гледам представянето на моя тим.

Тази точка ще ни даде увереност да играем всеки мач с нашия потенциал. Имахме доста проблеми през първите 15 минути. След това затворихме пространствата, но когато мислихме, че владеем нещата, получихме гол.

Харесва ми реакцията след 2:0 – просто не се предадохме. Вярвам и работим. Създаваме достатъчно шансове. Изключително съм щастлив с тази точка и се надявам, че сега футболистите ми ще са по-уверени.

Играчите, които играят в Ботев през последните 2 години, нямат увереност. Искам да сме по-агресивни и да движим по-бързо топката. Работим и със спортен психолог, който да помогне на играчите. Мога да кажа на нашите фенове: Не се притеснявайте, ще ставаме все по-добри.

Една точка не е от толкова голямо значение, но сега трябва да използваме тази радост в съблекалнята и да надградим в следващия мач.

Когато дойдох тук, анализирах всеки един отбор в лигата. Подписахме с футболисти, които могат да играят бърз футбол, с бързо движение на топката. Всеки мач е важен за нас, има много клубове, които ще се борят за оцеляване в групата.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).