ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон с по-малка заплата от резерви в "Локо"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 05.08.2009Коментари (0)6096
© Plovdiv24.bg
Бразилският халф Даксон Да Силва получавал през миналия сезон по-малка заплата от две от дълбоките резерви в черно-белия клуб от "Лаута" Анатоли Тодоров и Герасим Заков, които преди месец прекратиха договорите си по взаимно съгласие, съобщава вестник "Пловдивски Труд".

Въпросната финансова информация достигнала по различни канали до кариоката и личния му импресарио и шеф на школата "Кампо Гранде" Педриньо, който е чакан да кацне у нас за преговори с президентката на ФК "Локомотив" (Пд) Галя Топалова за нов договор и нова заплата на своя клиент. Последната информация от "Лаута" е, че Даксон може да се върне още този петък, но по-вероятно е това да стане на 18 август.

Своенравният латиноамериканец със сигурност ще бъде глобен минимум с едно месечно възнаграждение, въпреки че за алиби възнамерявал да представи копия от смъртния акт на леля си и медицинските заключения за карантинен период, след като бил ухапан от куче.

Летен грип тръшна капитана на ФК "Локомотив" (Пд) Димитър Илиев точно преди старта на новия сезон в "А" група, но лекарят на "черно-белите" д-р Здравко Айолов обещава да вдигне на крака нападателя за неделния сблъсък с ЦСКА на стадион "Лаута" в мача от I кръг. От рязката смяна на климата след завръщането от лагер в Банско в Пловдив младежкият ни национал 2 дни повръщал и бил с висока температура, а заради здравословните проблеми не може да тренира наравно със съотборниците си. Отстрани тренировките на "Лаута" гледа и ганайският халф Бърнард Хейгън, който е обявен за карък № 1 в историята на "Локо" (Пд).

Резервата на ЦСКА Евгени Йорданов е бил предложен от мениджърска агенция на шефовете на ФК "Локомотив" (Пд), но на "Лаута" се ослушват за тарана, след като в понеделник вечер за 3 години с "черно-белите" подписа нападателят на "Марица" (Пд) Емил Стоев-Бадема. Той ще направи "Голям шлем", тъй като преди това е обличал екипите и на другите два пловдивски клуба "Ботев" и "Спартак С-94". За 5 години с "черно-белите" подписа и 19-годишният стопер Георги Бъчваров.

Днес футболистите на "Локо" (Пд) ще бъдат уредени с картотеки за новия сезон, като в списъка са и четири нови попълнения. Това са разтрогналият с "Берое" (Стара Загора) 19-годишен вратар Николай Митов, словенският халф Деян Комленович, нападателят Емил Стоев-Бадема и стоперът от набор-90 Георги Бъчваров. Връстниците му Христиан Попов и Веселин Марчев имали професионални договори от миналия сезон.

Лятната селекция и подготовка на "черно-белите" бе обсъдена вчера в Новотел "Пловдив" на извънредна сбирка на управата, на която присъстваха собственичката Галя Топалова, почетният президент Христо Бонев-Зума и финансовият директор Иван Петлешков.

Източник: в. "Пловдивски Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 105
24.09.2009
07.09.2009
07.09.2009
06.09.2009
31.08.2009
30.08.2009
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: