Шеф в Локо за наш национален треньор: Гавра, абсурд! Магарето иска, ама не е кон!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
12:24 / 29.12.2020
5550
Легендата на българския футбол Чавдар Цветков, който е съветник по спортно-техническите въпроси на собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, се изказа доста остро срещу досегашния селекционер на младежкия национален отбор Александър Димитров. Младият специалист упорито е лансиран от кръгове в БФС за нов треньор на мъжкия ни национален тим.

"Това е смешно и абсурдно. Наистина ще бъде гавра, за която може да ни се подиграват. Аз този човек не го знам какво е направил. Нека първо се докаже на клубно ниво. Няма как да качим младежите при мъжете и да очакваме някакъв успех. Най-много да бием пак Гибралтар. Това, че имаш желание, не означава, че може да бъдеш назначен. То иска магарето, ама не е кон, нали?!", коментира Чавдар Цветков пред "Мач Телеграф".

В същия дух се изказа и бившият треньор на Локо (Пд) Емил Велев - Кокала.

"Това е несериозно. Преди всичко трябва да има ясен критерий и правила. Да има конкурс. Треньорите в България също трябва да имат думата. И аз имам самочувствието, че мога да водя Барселона, но не ме канят", обяви Кокала.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).