Марица с нова победа в контролите, гази с 3:0 Гигант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:16 / 03.08.2009
1702
Коренно обновеният и променен тим на Марица постигна поредна победа в контролите от лятната си подготовка и разгроми с 3:0 Гигант /Съединение/. Мачът се игра на стадиона в пловдивския квартал Кършияка, след като маричани смениха в последния момент съперника си - Хебър /Пз/. Промяната бе поради отказа на пазарджиклии да тренират и играят, заради организационната криза и вътрешни неуредици, налегнали отбора им.

Иваче маричани победиха с лекота тима от Съединение. Момчетата на старши треньора Манол Георгиев си оплетоха кошницата още през първото полувреме, когато вече водеха с 2:0. Въпреки, че идваха от хлада в Балкана, маричани изнесоха много добра продукция в голямата жега в Пловдив срещу традиционния си спаринг - тима на Гигант.

Головата сметка за жълто-сините откри Станислав Маламов още в 16-ата минута на мача след хубав удар. 5 минути по-късно новопривличеният от Свиленград бивш юноша от Кършияка - Ирфан Юсеинов-Арфата удвои и така атакуващият халф се превраща в щатен голаджия за маричани в контролите.

Крайното 3:0 оформи юношата Мурад в 56-ата минута на проверката. До края на мача маричани можеха да вкарат още голове, но липсата на концентрация в завършващата фаза на атаката ги лишиха от ново попадение. „Доволен съм от момчетата като цяло, все още обаче има какво да се желае по отношение на игровата подготовка и затова ще държа да изиграем още една -две контроли", каза Манол Георгиев. 36-годишният наставник пусна възпитаниците си в двудневна ваканция през уикенда. Тимът се събира в понеделник на клубния стадион в Кършияка, където ще продължи предсезонната латна подготовка.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).