"Тема спорт": Бавят заплатите в Локо, дължат се и премии от спечелването на Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:05 / 05.12.2020
6440
Национален спортен вестник подхвана в днешния си брой атака срещу Локомотив Пловдив. Изданието "Тема спорт" твърди, че финансовата криза се е отразила на клуба и се бавят заплатите на футболисти и треньори.

Според непотвърдената информация "черно-белите" все още не са получили възнагражденията си за октомври. Това просрочване било нетипично за собственика Христо Крушарски и е породило притеснения на Лаута. Освен това "смърфовете" се опасявали, че в скоро време неполучените заплати може да станат и две. 

Отделно футболистите и спортно-техническия състав имат да взимат и някои премии. Според вестника част от бонусите са за спечелената Купата и Суперкупата на България.

Затрудненията във финансово ествество е възможно да се отразят и върху зимната селекция на отбора, се казва още в материала на "Тема спорт".

Plovdiv24.bg ще потърси хора от ръководството на Локомотив Пловдив, за да коментират дали изнесените от вестника факти отговарят на истината.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).