Руският милиардер си тръгна днес от Пловдив, ето какво е казал на шефовете на Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (27)
13:22 / 03.12.2020
48335
Руският милиардер Антон Зингаревич приключи днес с посещението си в Пловдив и отпътува за родината си, научи Plovdiv24.bg. Бизнесменът води от 3 месеца преговори за евентуални свои инвестиции в ПФК Ботев, а вчера имаше и среща с кмета на града Здравко Димитров.

От Общината потвърдиха днес, че срещата между Димитров и Зингаревич е била уговорена още преди инцидента, при който градоначалникът си счупи рамото и му бе направена операция.

От визитата в Пловдив и разговорите, които Зингаревич проведе, е станало ясно, че той е отлично запознат с българския футбол и по-конкретно със ситуацията в Ботев. Днес, на сбогуване с хората от ръководството на Ботев, руснакът е обявил, че ще обмисли всичко на спокойствие няколко дни и ще ги информира, когато вземе окончателно решение относно бъдещите си намерения.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).