Пропуски лишиха маричани от победа над Локо (Септември), въртят ялово 0:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:17 / 30.07.2009
1130
Старши треньорът на Марица Манол Георгиев се хвана за главата от многобройните пропуски на възпитаниците му в контролата срещу Локомотив (Септември). Кършиякалии профукаха 6 изгодни голови възможности и така двата тима извъртяха ялово 0:0 на стадиона в курортното градче Ракитово в поредната проверка от лятната предсезонна подготовка.

Почти всички пропуснаха изгодно голово положение за жълто-сините. Първо беше Станислав Маламов, после юношите Амет Стоянов на два пъти и Денис Хасан. Новопривлеченият от Марек /Дупница/ нападател Райчо Танев също се отчете с пропуск пред гола. Най-чистата голово положения пред вратата на локомотивци пропиля Денис Хасан в 85-ата минута. 17-годишният атакуващ халф излезе сам срещу вратаря, преодоля го, но не уцели опразнената врата.

Старши треньорът на "жълто-сините" Манол Георгиев не можеше да разчита за този спаринг на трима от своите титуляри. Опитният халф Стефан Учиков е със силно навехнат глезен, заради твърдия терен в Ракитово. Пренапрежение в адукторите, поради същата причина, пък чувстват титулярният централен защитник Цветан Йотов и юношата Найден Рашков.
Всички останали футболисти са здрави и тренират на пълни обороти.

Маричани ще тренират в курортния град до събота, ако клубното ръководството не реши да удължи лагера. Точно за събота пък е планирана и поредната контрола на Марица, в която четата на треньора Манол Георгиев среща третодивизионния ФК Хебър (Пз).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).