Пак неадекватни съдийски решения, но поредна победа на женския Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:58 / 29.11.2020
2879
Женският Локомотив Пловдив постигна поредната си победа в националния футболен шампионат. Възпитаничките на треньора Ангел Славов победиха ЖФК Локомотив (Стара Загора) с 1:0 като гости.

Черно-белите взеха своето в здрава битка. Още във втората минута на мача Инна Димова и Кристияна Димитрова успяха да притиснат защитата на домакините и малко ги раздели от това едната да открие резултата.

Несъществуваща засада спря момичетата на Ангел Славов да поведат няколко минути след това. Отборът на Локомотив (Стара Загора) отбеляза през първата част, но голът бе отменен заради засада.

През втората част мачът остана оспорван, като положения не липсваха и пред двете врати, но солидната игра в защита, както и на вратарката Мария Богданова запази за пореден път мрежата на момичетата от Пловдив суха.

Николета Бойчева с глава отбеляза така важния гол и донесе трите точки.

За пореден път в мач от женското първенство се видяха неадекватни съдийски решения. Следващата седмица е последният мач за есенния полусезон. В Пловдив гостува Етър (Велико Търново).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).