Локо падна от Пирин в скандален мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:35 / 29.07.2009
6140
Локо инкасира поредната си загуба в предсезонните контроли. "Смърфовете" паднаха с 3:0 от Пирин (Благоевград) в мач, който ще се запомни най-вече със съдийските скандали и малко футболни достойнства.

Домакините поведоха още в 30-та минута, когато Даниел Младенов остана сам срещу Акалски и откри резултата. Малко преди това футболист на Пирин се сдърпа с новото попълнение Красен Трифонов, съдията го изгони, треньорът на "орлетата" се афектира и отправи сериозно количество обиди към рефера. Съдията явно реши да компенсира изгонването, въпреки, че на мястото на изгонения футболист влезе него съотборник. Второто попадение падна след несъществуващ корнер. Йошев изби топката, тя се удар в гърба на футболист на домакините, но съдиите дадоха корнер, след който Кузнециев отбеляза за 2:0.

В последната минута на двубоя, след неразбирателство между Кирил Акалски и Петър Лазаров, отново Младенов остана на празна врата и направи резултата класически.

Съдията не отсъди поне три чисти дузпи за Локомотив, като едната бе за игра с две ръце на бившият "смърф" Зоран Златковски, който след двубоя си призна.

Том се отчете с греда от пряк свободен удар, а Митко Илиев отправи много хубав удар спасен от вратаря.

Стартов състав Локо: Кирил Акалски, Петър Кюмюрджиев, Петър Бъчваров, Мартин Сечков, Ангел Йошев, Евертон Джилио, Милан Милутинович, Красен Трифонов, Дани Кики, Деян Комленович, Димитър Илиев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).