Треньорът на Марица: Нямахме достатъчно контроли в чужбина, но сме готови за Шампионска лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:13 / 16.11.2020
1567
Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Лазар Лазаров призна, че тимът му не е успял да изиграе достатъчно на брой контроли в чужбина, за да се подготви максимално добре за предстоящите мачове в Шампионската лига. Младият специалист говори след успеха на неговия тим с 3:0 над ДКС Варна.

“Двубой, който е в навечерието за най-важното събитие за годината участието ни в Шампионска лига. За съжаление предвид обстановката не успяхме да изиграем повече контроли в чужбина. Всеки такъв мач е позитив за нашия отбор. Младите ни състезателки имат нужда от всяка една игрова минута, която да прекарат на терена. Там, за където ние се целим обаче, имаме още доста работа. Не мисля, че ще ни се отрази негативно, че ще изиграем за три дни три срещи от Шампионска лига", заяви Лазаров пред клубния сайт на жълто-сините.

"Предимство за нас ще бъде, че мачовете ще са в Пловдив. Това е едно голямо събитие за целия град и ние успяхме да подарим на града идването на отбори от подобен мащаб. Подготвени сме за промяната на формата и сме съобразили нашата програма с това", каза още наставникът на Марица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).