Тунчев: Не виждам някой да е разстроен след напускането на Акрапович

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
17:32 / 13.11.2020
4231
Александър Тунчев направи първо официално изявление като треньор на Локомотив (Пловдив), предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият централен защитник изведе черно-белите в своя неофициален дебют начело на тима в контрола срещу Берое, която бе загубена с 1:3.

"Добра проверка за нас. Резултатът не е от значение. Въпросът бе да направим добро натоварване. Най-важното бе да няма контузии. Всеки един, който се занимава с треньорска професия, се надява един ден да поеме отбор. За мен е огромна чест и удоволствие да бъде начело на Локомотив", започна коментара си Тунчев.

"Познаваме се доста добре с Данчо Юруков и Георги Илиев. Мога да кажа даже, че сме приятели. Данчо Юруков може да ни помогне със своя опит. Ще направим всичко възможност отборът да продължи по същия начин. Към момента не виждам да има някакво напрежение или някой да е разстроен. Като цяло, всичко е нормално в съблекалнята. Напускането на Бруно Акрапович със сигурност се отрази, няма какво да се заблуждаваме. Няма никак да е лесно, нормално е аз съм млад треньор, но вярвам в нашите способности и в моите колеги. Ще се постараем да успеем да зарадваме нашите фенове", каза още Александър Тунчев.

"Херо ми пожела успех и ми каза, че не е никак лесно. Все пак той е човек от доста години във футбола. За съжаление Иваноф получи контузия на тренировка и не знам вече. Това е негова стара контузия. Ще се прибере в Белгия и ще видим какво се случва", завърши наставникът на Локомотив (Пловдив).

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Тунчев:



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).