Вероника Гоцева от Локо: Цялото женско първенство очаква дербито ни срещу НСА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:04 / 06.11.2020
2675
Футболистката на Локомотив (Пловдив) Вероника Гоцева сподели очакванията си преди голямото дерби срещу НСА от националния женски шампионат на България.

Двубоят НСА – Локо (Пд) е в неделя (8 ноември) от 11 часа в София.

Plovdiv24.bg припомня, че в момента Локомотив е лидер с 8 победи от 8 мача (24 точки) и голова разлика 42:0. НСА е на трето място с 21 точки (също с пълен актив от 7 победи в 7 мача) и също нямат допуснат гол във вратата си. Втори е Етър с 22 точки.

"Отборът се представя много добре, всички момичета се стараят. Най-сериозните мачове тепърва предстоят. Надявам се да продължим по този начин и в бъдеще“, заяви Вероника Гоцева пред клубната телевизия.

"Предстои ни дерби срещу НСА. Цялото женско футболно първенство очаква този мач. Смятам, че противникът има слаби страни и ние трябва да ги използваме. С равен брой точки сме, в един мач всичко може да се случи. Те имаха мач в квалификациите от Шампионската лига и победиха. Със сигурност отборът на Локомотив ще бъде по-свеж, но от друга страна в НСА ще имат импулс след успеха им“, каза още футболистката на Локомотив (Пловдив).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).