Манол Георгиев освободи юноша на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:18 / 24.07.2009
1766
Старши треньорът на Марица Манол Георгиев освободи бившия футболист на Локомотив /Пд/ Георги Якимов, който започна лятна подготовка с кършиякалии в началото на юли. 36-годишният наставник не останал одобено доволен от показаното от нападателя и го отпратил по живо - по здраво да си търси друг отбор.

Якимов си събра багажа от Кършияка и не замина с маричани на летния подготвителен лагер в балканския курорт Ракитово. Същото се отнася и за халфа Стоян Тодоров, който също караше лятна подготовка с "Марица". Известният още като Бастена пловдивчанин, обаче е решил да си потърси късмета другаде.

"Каза ми, че иска да играе поне в "Б" група и ще си намери отбор във втория ни футболен ешелон. Можело да ходи и в чужбина. Още като започна при нас Стоян се бяхме разбрали да не му пречим и сам да си решава. Зависеше си изцяло от него. Аз нямам право да спирам момчето", коментира старши треньорът на жълто-сините Манол Георгиев.

Преди да пристигне на стадиона в Кършияка, Бастена тренираше няколко дни с новака в Източната "Б" група ФК "Брестник 1948", но реши да не остава там. После се върна в Марица. Според запознати Тодоров отново ще направи опит да се върне в „Брестник". Другите му варанти са му Миньор /Раднево/ и раздираният от финансова криза Родопа (Смолян).

В същото време други двама футболисти на Марица - Тодор Тодоров и Емил Стоев-Бадема са пред трансфери съотвено в пловдивските Ботев и Локомотив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).