Крушарски: Първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
11:24 / 01.11.2020
7100
Собственикът на ПФК Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи интересен коментар относно това дали го притеснява второто поредно домакинско равенство на отбора, дошло след 2:2 срещу Монтана.

"Какво да ме притесняват резултатите? Аз не се притеснявам от нищо. Играчите трябва да го направят. Аз искам да има хубава игра и да извадя някой лев от даден футболист, а не само да влагам. Трябва да се разбере гласно, че моите правила са ясни. Мен първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба. Първи, втори, трети... изобщо не ме топли", каза бизнесменът, цитиран пред "Тема Спорт".

На въпрос ще има ли глоби за футболистите, той заяви:

"Оставете тези санкции. В България има две неща, които трябва да се направят. Футболистите трябва да разберат, че са работници на работодателя, а не глезльовци, които си мислят, че от тях зависи светът. Чета, че и Барселона имали 190 милиона дългове. Това какво е!? От едни безсмислени заплати и действия. Трябва да си изкараш парите, за да ги получиш. Няма да отстъпя и грам от това, което съм създал като ред. Който не си върши работата, отива у ляво".

"С треньора мога да кажа, че вече сме приятели. Той си гони работата. Бруно Акрапович не е човекът, който ще влезе да играе на терена, нито пък спортният директор. Няколко пъти им казах, че мачът с Монтана ме притеснява. Защото знам как се играе срещу лидер".


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).