Крушарски: Скрил съм пари в дюшека! Ако станем шампиони, ще го разпоря и ще ги дам за премии!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
10:53 / 25.10.2020
5211
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски логично беше много щастлив след снощния успех на неговия тим с 3:0 над Царско село. Бизнесменът призна, че ще почерпи всички играчи с бира, като разрешение за това е дал наставникът Бруно Акрапович. Крушарски каза и интересни неща за амбициите на черно-белите.

"Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че футболистите са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме", заяви Крушарски пред журналистите на излизане от "Арена Царско село".

"Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм ненаситен и искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват феновете, значи е добре", каза още босът на Локомотив (Пловдив).



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).