Луков: Ще браним първото място, докато можем! Дано ни издържат силите

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
20:04 / 20.10.2020
2867
Вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков бе избран за Играч на мача при равенството 0:0 срещу Арда в 9-ия кръг на Първа лига. Националният страж изрази мнение, че спечелената точка може да се окаже решаваща в края на сезона.

"Имахме ситуации за гол, контролирахме двубоя и просто трябваше да отбележим. Не може да търсим оправдание, вината си е в нас, въпреки че не играхме лошо. Не сме подценили Арда, но влязохме по-лежерно в двубоя. След почивката още повече вдигнахме темпото. По-нататък в първенството тази точка може да се окаже много важна за нас", заяви Луков след края на двубоя на Лаута.

"Знаехме, че при евентуална победа щяхме да увеличим разликата, но на този етап 4 точки разлика едва ли са решаващи. Ще браним първото място, докато можем. Дано ни издържат силите", каза още вратарят на черно-белите.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).