Бруно: Когато си на върха, се чувстваш добре! Горе ухае хубаво и въздухът е по-свеж!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
19:52 / 20.10.2020
3952
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович прие спокойно нулевото реми на своя тим срещу Арда. Според босненския специалист не е нужно да се драматизира за изпуснатите 2 точки.

"Това е футболът, работихме да вземем трите точки, но имахме лош ден. А и Арда е добър отбор. Липсваше свежест у играчите, които бяха в националния отбор - Митко Илиев и Биската. Салинас пък имаше друга контузия и също не беше в кондиция. Противникът беше много опасен и трябваше да внимаваме. Днес не ни се получи играта. Но не е имало подценяване. Ние също сме били в тяхната ситуация преди финала за Суперкупата", заяви Акрапович след края на мача на Лаута.

"Нормално е да се чувстваш добре, когато си горе на върха. Въздухът е по-свеж и ухае хубаво. Не трябва да драматизираме толкова от този мач, но трябва да се върнем към нашата обичайна игра", допълни още наставникът на черно-белите.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).