Крушарски: 20 дни сме на първо място, защо да не останем и до края?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
09:10 / 13.10.2020
4247
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново се изказа оптимистично относно това докъде се простират мечтите на черно-белите през настоящото първенство. Клубният бос се прибра от Бразилия, където бе заедно с треньора на тима Бруно Акрапович.

Двамата бяха гости в Бело Оризонте на бразилския гранд Крузейро.

"20 дни сме първи, как да не се радвам. Защо да не останем и до края, какво ни пречи. Първо до края на годината. Ние не сме чак такива максималисти", каза Крушарски, цитиран от "Тема спорт".

"В Бразилия свършихме и личното, и служебното. Всичко по време на визитата ни мина идеално. Може да направим школа на Крузейро в България. Това не е никак лоша идея. Тя е на Бруно Акрапович. Очакваме тяхната делегация да върне визитата през ноември, когато стане ясна програмата за мачовете. Да има по-интересни двубои, които да видят. От Крузейро ще огледат няколко варианта за базата и ще видим къде ще е удобно. Мисля, че ще е най-добре във високопланинския район на Говедарци. Там има и училища, така че нищо чудно да направим и едно спортно. Идеята е добра и се надявам да я реализираме", допълни още собственикът на Локомотив.

"За съжаление не успяхме да гледаме нито един мач на живо. Там мерките са много строги. Исках само Бруно Акрапович да влезе и да гледа двубоя на Крузейро със Сампайо Кореа, но няма как - законите са жестоки. Могат да влязат на стадиона освен отборите само ръководствата на отборите и никой друг - без гости, без публика. Там дисциплината се спазва стриктно - всеки е с маска. Явно добре са си извадили поуката от това, което е било там по време на пандемията", поясни Христо Крушарски пред вестника.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).