Георги Минчев: Взех фланелката на Лукас Моура, първият ми гол в елита пак беше на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:28 / 04.10.2020
3898
Днес от 17:45 часа Локомотив Пловдив гостува на Берое в дерби между втория и третия във временното класиране на efbet Лига в мач от 8-ия кръг. Един от играчите, които правят впечатление от началото на сезона в Локомотив Пловдив, е Георги Минчев. Той съумя да се разпише във вратата на английския гранд Тотнъм в мача между двата тима в двубой от квалификациите в Лига Европа.

"Емоцията беше неповторима, щастлив съм, че успях да вкарам гол на Тотнъм, ще ми остане един спомен за цял живот", коментира младокът. "Взех фланелката на Лукас Моура, благодаря му много", добави той в ефира на "Диема спорт".

Първият ми гол в елита беше пак на този стадион, тук на Лаута. Беше през 2013 година и бях в отбора на Литекс. Вкарах на другата врата, и това си го спомням много добре. Феновете са невероятни, благодаря им за подкрепата не само от мое име, но и от името на съотборниците ми, дават ни самочувствие. Всички знаем какви качества притежава Димитър Илиев, истински лидер и капитан на отбора, във всеки тежък момент той е зад нас, раздава се докрай, за мен е чест да играя с него", добави Георги Минчев.

"Знаем за успехите на Бруно Акрапович, държи много на дисциплината, това негово действие ни помага за постигането на тези успехи. Тежък мач ни предстои, готвим се за него. Берое е един от класните отбори в елита, но ще направим всичко възможно, за да победим", каза още играчът на Локомотив.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).