Женският Локомотив с нова изразителна победа на Лаута, продължава без допуснат гол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
21:39 / 03.10.2020
2885
Лидерът в женското футболно първенство Локомотив (Пловдив) продължи да гази наред съперниците си. В мач от 4-ия кръг черно-белите треснаха на "Лаута" тима на Севлиево Лейдис с 4:0.

Така възпитаничките на треньора Ангел Славов постигнаха четвърта поредна победа, като головата им разлика до момента е 20:0.

Мачът започна трудно за Локомотив, тъй като два-три пропуска леко разколебаха пловдивчанки и това повлия на играта им. Две минути преди почивката обаче резултатът бе открит. При една атака по десния фланг Инна Димова центрира в пеналта, където Николета Бойчева засече в мрежата за 1:0.

В 51-ата минута Вероника Гоцева центрира и този път Инна Димова вкара за 2:0, като това бе първият й гол с екипа на Локомотив.

Влязлата като резерва Кристияна Димитрова направи преднината на черно-белите класическа след чудесна асистенция на Николета Бойчева. Малко преди края отново след центриране на Вероника Гоцева най-съобразителна в наказателното поле на момичетата от Севлиево бе Гергана Илийчева, която фиксира окончателното 4:0.

В следващия кръг Локомотив (Пловдив) гостува на ЖФК Варна.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).