Агентът на Роналдо и Хамес Родригес предложи защитник на Локо на Валенсия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
09:22 / 01.10.2020
4963
Един от най-известните мениджъри в света Жорже Мендеш и по-конкретно неговата агенция Gestifute e предложил футболист на Локомотив (Пловдив) на Валенсия, пишат медиите в Испания. Сайтът besoccer.com обяви списък с четирима играчи, които Мендеш е дал на "прилепите" за нови попълнения до края на трансферния прозорец като сделки, които могат да осъществят в последния момент.

Сред тях е бранителят на "смърфовете" Диниш Алмейда (25 г.), който е клиент на агенцията. С Мендеш работят куп звезди - Кристиано Роналдо, Бернардо Силва, Диого Жота, Едерсон, Фабиньо, Рубен Невеш, Анхел ди Мария, Хамес Родригес и други.

В списъка влизат още три потенциални попълнения - Жоао Карвальо (Нотингам), Гуга (Фамаликао) и Ксами (без отбор), уточнява besoccer.com, цитиран от "Тема спорт". В доклада се казва, че Алмейда е направил силен двубой срещу Тотнъм, въпреки че бе изгонен за игра с ръка на голлинията, спирайки попадение.

Диниш дойде на "Лаута" през септември 2019 година като играч на Монако, но за последно бе играл под наем за гръцкия Ксанти. Португалецът веднага се наложи в тройката в отбрана в схемата на Бруно Акрапович, като на няколко пъти бе използван още като ляв бек и дефанзивен халф.

Алмейда е най-резултатният защитник на Локомотив (Пловдив), като до момента има 39 официални мача и 4 попадения с черно-бялата фланелка. Развитие около евентуален трансфер на Диниш Алмейда се очаква до края на седмицата, пише още besoccer.com, като новината бързо се разпространи из twitter.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).