Акрапович: Колко положения имаха ЦСКА срещу Лудогорец и колко сега?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
23:19 / 27.09.2020
3971
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович логично остана много доволен от играта на своите футболисти при победата над ЦСКА-София с 2:1. Босненският специалист недвусмислено заяви, че ако тимът му продължи в същия дух е възможно да постигне и нещо далеч по-голямо в първенството.

Ето какво каза Акрапович след края на двубоя на Лаута:

Свършихме работата през първото полувреме. Имахме и късмет тогава. Но ако не беше автогол, щеше да е гол на Диниш Алмейда, който се беше пласирал добре зад футболиста на ЦСКА. Второто полувреме казах на момчетата да внимават, защото резултатът е опасен.

Като погледнеш колко положения имаха те срещу Лудогорец и колко сега срещу нас, се вижда, че сме си свършили работата. Тук въпросът е колко може да рискуваш. Момчетата се раздаваха във всяка една ситуация, провокираха противника да греши и се възползвахме от това. Възможно беше по случайност да се случи нещо след някаква дълга топка, но се справихме много добре.

Сега за нас е интересна ситуация, предстои ни гостуване на Берое. Нормално е да има големи очаквания към нас. Повечето трудни мачове вече са зад нас. Дано да имаме късмет и да не се получат контузии. Днес не исках да рискувам с Петър Витанов, който много искаше да играе, но аз не позволявам такива рискове.

Ако играем по този начин и всички са здрави, всичко е възможно в първенството. Днес тази победа ме прави много щастлив.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).