Феро: Върнах се, защото ситуацията е много тежка! Засега няма светлина в тунела

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
23:14 / 26.09.2020
5924
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов похвали своите възпитаници след победата с 2:1 над Левски. Специалистът обаче не скри, че в момента ситуацията в клуба е много тежка и засега не вижда светлина в тунела. Феро каза любопитни неща и за тримата освободени от отбора футболисти.

Ето какво каза Спасов след края на двубоя в Коматево:

Момчетата успяха, браво на тях. Браво на публиката. Браво и на отбора на Левски, който търсеше победата. Мисля, че противникът се заблуди заради проблемите в нашия лагер. Днес постигнахме хубава победа, но това са само 3 точки, а ние изпуснахме доста от началото на първенството.

Този отбор може да показва много силни игри, но и да отидем на другия полюс, както бяхме в предишния мач. Реших да се върна в отбора, защото ситуацията е много тежка. Знам какво ни е бъдещето – в момента то е неопределено. Тежко е, но дано да се намери изход от ситуацията, в която сме изпаднали.

Направиха се усилия момчетата да получат част от възнагражденията си. Поздравявам г-н Караславов за това, че положи усилия. Моите уважения към Лъчезар Балтанов, наистина напусна по достоен начин. Така ги виждахме нещата, така трябваше да се случат. Мен като са ме освобождавали, никога не са ми обяснявали причината. Да му мисли Любо Пенев и г-н Стойне Манолов.

След напускането на г-н Самуилов дойдоха тежки моменти и хората, които сега са на власт, трябва да кажат какво се случва в отбора. Засега няма светлина в тунела.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).