Бруно потвърди Plovdiv24.bg за бразилец: Беше дебел и бавен като парен локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:36 / 25.09.2020
4230
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира скандалното изказване на бразилеца Луан Габриел и на практика потвърди информацията на Plovdiv24.bg, че твърденията на "кариоката" съвсем не отговарят на истината. Габриел бе заявил пред бразилска медия, че е отказал предложение за договор с Локо, защото не му харесал треньорския щаб, тъй като го пускали да играе ляв бек, а неговата позиция била на нападател.

"Вече се обадих на мениджъра, който ме потърси за този играч и го посъветвах момчето да се фокусира върху футбола и да не говори глупости. Като дойде при нас, той беше с две кила отгоре само на бузи и показваше темпо като на парен локомотив в сравнение с модерните влакове. Изпробвали сме го точно на тези позиции, на които бе отбелязано, че може да играе във видеото, което ни пратиха", заяви Акпарович, цитиран от "Мач телеграф".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).