Камбуров: Медии писаха за мен, че съм бил гей! Фенове на Ботев измислиха прякора Императора

Автор: Стойчо Генов
Коментари (34)
09:55 / 25.09.2020
28575
Голмайстор №2 за всички времена в родния футболен елит - Мартин Камбуров, беше гост снощи в "Шоуто на Николаос Цитиридис" и разказа интересни неща за себе си. Нападателят бе помолен да коментира и предизвикателното видео на Валери Божинов, в което завърналият се в Левски бивш национал жегва "Камбуракис" на любовния фронт.

"Притеснява ме единствено това, че той може да ме стигне по голове. Познаваме се с него, приятели сме. По принцип, Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне. Тук съм съгласен", отговори с усмивка на лицето Камбуров.

Заедно с него в студиото бе и фолкпевицата Кали, която призна, че е фен на Левски. "Те са ми любими", отвърна й Мартин Камбуров.

След това голмайсторът бе попитан кое е най-абсурдното нещо, което е чел за себе си по медиите.

"Чел съм доста скандални измислици за мен по жълтите медии. Едно от най-бруталните неща беше, когато написаха, че съм бил гей", бе отговорът на нападателя на ЦСКА-1948.

Водецият Цитиридис се позаинтересува откъде идва прякорът му Императора.

"Беше преди 6-7 години. Питаха ме твои колеги журналисти за предстоящо дерби на Пловдив между моя отбор Локомотив и Ботев. Тогава им казах, че в този мач който победи, ще ходи като император по улиците на града до следващите 6 месеца (тогава тези двубои бяха само два в един сезон). Оттам феновете на Ботев взеха да ми викат Императора и така си остана", разказа Мартин Камбуров.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).