Бандаловски: В Ботев е един ужасен хаос, интригите и лъжите са всекидневие

Автор: Стойчо Генов
Коментари (31)
11:18 / 23.09.2020
9809
Освободеният от Ботев (Пд) защитник Иван Бандаловски направи коментар в личния си профил в Инстаграм за 8-месечния си престой в клуба и за причините, които са довели до раздялата му с жълто-черните.

Ето какво написа защитникът по повод раздялата си с Ботев:

След 8 месеца в един от най-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев. За съжаление, въпреки, че тренирам футбол от 7-годишен и играя професионално вече 17 години, след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това.

Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни като цяло за футбола. Без президент, спонсор, директор, треньор, борд в клуба е един ужасен хаос и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго, но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това - футболистите.

Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клубът е доведен до едно ужасно състояние. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и на истинските фенове - завинаги сте в сърцето ми! Успех на Ботев и истинските фенове!


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).