Бразилец изкара доста противоречива версия за изгонването си от Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:53 / 23.09.2020
3434
Бразилецът Луан Габриел изказа доста противоречива версия за разминаването си с Локомотив (Пловдив), установи Plovdiv24.bg. Нисичкият 20-годишен футболист твърди пред местното издание Bahia Noticias, че не е харесал спортно-техническия щаб на черно-белите и затова е отхвърлил направеното му предложение.

"Кариоката" уточнява, че в Локо са го пробвали като ляв бек, а неговата първа позиция била на нападател. Сега мениджърите на Луан опитват да му намерят отбор в Португалия. Ако не се стигне до трансфер, бранителят щял да се върне в бившия си клуб Витория, където да играе в тима до 20 години.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че той игра в контролата срещу Миньор, спечелена с 3:0 на 5 септември. В нея Луан наистина бе пробван като ляв бек. Наша проверка установи, че именно това е обичайната му позиция и това се потвърждава от всички авторитетни сайтове за футболна статистика.

Освен това Plovdiv24.bg разбра, че въпросният футболист въобще не е получавал предложение за договор от ръководството на Локомотив, а е бил отпратен именно след контролата срещу Миньор, в която той не впечатли с нещо особено.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).