Димитър Илиев: Вече ни слагат в борбата за титлата, това ни ласкае

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:35 / 20.09.2020
3450
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев заслужи поредната бутилка шампанско, след като бе избран за Играч на мача при победата на неговия тим с 3:1 над Етър във Велико Търново.

"Започнахме добре, контролирахме изцяло събитията на терена. След това направих пропуск и ни изравниха. Вторият ни гол дойде точно навреме, а през второто полувреме се справихме. Спечелихме напълно закономерно, макар и не дотам убедително, колкото на нас ни се искаше", започна коментара си Димитър Илиев.

"Няма как да излезеш по същия начин както срещу Тотнъм. Там беше много борба и предимно тичахме без топка. Сега мисля, че показахме концентрация, вкарахме три гола и закономерно спечелихме. Ние сами вдигнахме летвата и вече ни слагат дори в борбата за титлата. Това може само да ни ласкае и още повече да ни мотивира. Ядрото на отбора вече трета година играем заедно, треньорът бе оставен да изгради своя стил и това се вижда от всички".

"Най-хубавите мачове на Лаута са срещу преките конкуренти за челните места. Срещу ЦСКА винаги стават оспорвани двубои. Сега имаме цяла седмица за почивка и ще сме свежи. Надявам се да спечелим", завърши капитанът на черно-белите.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).