ПФК Локомотив: Мач с Етър ще има! От БФС няма становище!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:37 / 20.09.2020
3351
Във връзка с появилите се информации за болни и карантинирани в Етър преди днешния мач, желаем да заявим, че няма становище от БФС по случая, което означава, че към този момент мач ще има. Това обявиха от ПФК Локомотив по повод заразените с коаронавирус в тима на "болярите".

От Лаута изрично припомниха правилото на БФС, според което футболна среща може да бъде отлагана при наличие на положителни проби за COVID-19 едновременно на повече от 10 (десет) състезатели с действащи трудови договори в един от двата отбора. В момента дадните показват, че петима футболисти на Етър са дали положителен резултат.

Както и се очакваше, днес РЗИ - Велико Търново отмени карантината на отбора и Етър ще излезе за мача с Локомотив.

Черно-белите тренираха вчера на стадион “Локомотив" в Горна Оряховица.

Ето групата на Локомотив за днешния двубой, който трябва да започне в 17,45 часа:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Милош Петрович, Николай Николаев, Филип Михалевич, Валентино Пулиезе, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Кристиан Илич, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Анте Аралица, Кенан Муслимович, Георги Минчев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).