Най-популярната медия на Острова се възхити от чаровните психоложки на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:40 / 19.09.2020
7719
Най-четената и най-популярна британска медия - The Sun, се възхити на психоложките на Локомотив (Пловдив) Лилия Стефанова и Кети Вандова за професионализма им. Интересното е, че изданието е направило сериозно проучване за двете чаровни дами.

"Сън" посочва много от техните обучения и специализации.

"Локомотив Пловдив се надява да има психическо предимство, когато се изправи срещу Тотнъм в Лига Европа - благодарение на двама бляскави психолози. Кети Вандова и Лилия Стефанова помагат на българския клуб да възприеме по-модерен подход към играта си повече от година", пише вестникът.

Ето какво още се споменава във въпросния материал:

Двойката се присъедини малко преди първата победа за Купата на България в историята на България през май 2019 г., преди отборът успешно да защити трофея си и през миналия сезон.

Успехът проти тима на Бруно Акрапович в квалификациите за Лига Европа, където българите преодоляха Искра Даниловград от Черна гора, за да дойде и мачът срещу Тотнъм на Жозе Моуриньо.

А психолозите са една от тайните съставки, насочващи българския клуб към успеха.

30-годишната Лилия е магистър по психология от Нов български университет в София, докато Кети е изучавала както когнитивно-поведенческа психотерапия, така и счетоводство.

Заедно те основават Психологическата академия KeLi, като дори са назначени да помагат на българския национален отбор. И двете момичета са добре познати на Балканите, по-специално в Румъния.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).