Крушарски: Не съдиите, а ние сами сме си виновни за отпадането от Тотнъм

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
16:15 / 18.09.2020
9797
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи любопитен коментар на драматичната загуба с 1:2 от Тотнъм в снощния двубой на Лаута от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Не са ни виновни съдиите, виновни сме си самите ние за това отпадане. При 1:0 можеше нещата да се развият по друг начин. Не искам да давам оценки на играта на отбора, но от това, което чувам, сме играли наистина много добре. Така казват всички. Дали съм очаквал да доведем такъв отбор в Пловдив, когато поех Локото преди няколко години? Естествено! Аз съм оптимист човек и гледам с всичко, с което се захвана, да го докарам до успех", заяви бизнесменът пред "Новапрес".

"Не съм си говорил с Жозе Моуриньо преди мача, нито след мача. Видях се с ръководителите на Тотнъм, които дойдоха за срещата и поговорихме за нашето гостоприемство. Да не си мислят хората, че сме аборигени", допълни още собственикът на Локомотив.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).