Неделев: Искам Самуилов да се върне и нещата да са постарому! Успех на Локо срещу Тотнъм!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (38)
12:17 / 14.09.2020
9938
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев даде интересна пресконференция в София, след като бе награден за Футболист №1 у нас за месец август.

“Надявам се г-н Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър отбор. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация искаме г-н Самуилов да се върне. Защото, докато беше той, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или много това оказва влияние", заяви Неделев.

"Щеше да е добре, ако имахме стадион. Едно е да играеш пред 3000, а съвсем друго пред 20 000 зрители. Аз съм го изпитвал. Надявам се съвсем скоро да се построи стадион, защото всички фенове мечтаят за това", допълни още халфът.

Националът коментира и предстоящия сблъсък между вечния съперник Локомотив и английския Тотнъм в Лига Европа.

"Това е голям престиж да дойде такъв отбор с такъв треньор в България. Мога да пожелая успех на Локомотив. Футболистите не трябва да се притесняват, а да играят", завърши Тодор Неделев.


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).