Акрапович: Това, което исках да виждам, го видях

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
23:36 / 12.09.2020
5132
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович изрази съжаление, че тимът му не е успял да реши мача с Лудогорец още през първото полувреме. Босненският специалист обаче изрично уточни, че е останал доволен от своите футболисти въпреки поражението с 1:3 в Разград.

Ето какво каза Акрапович след мача:

Съжалявам, че не затворихме всичко през първото полувреме. Яд ме е, че не вкарахме поне 2-3 гола, тъй като играхме добре. Сега ми е много трудно да обясня как се получи така през второто полувреме. Това, което исках да виждам, го видях. Гледаме към бъдещето. Казах им, че няма от какво да се притесняват. Никой не очаква кой знае какво сензационно от тях, но очакват да играем футбол.

Наистина си пожелах да играем срещу Тотнъм, защото това може да се случи много рядко. Ще дадем добър отговор на терена в четвъртък. От този мач може да сравним качествата си, ще се види дали сме на добър път. Не само за нас, но за целия български футбол. Жал ми е, че феновете няма да са на трибуните, да чуваме постоянно тяхното "Само Локо". Но знам, че те ще бъдат близо и ще си направят парти на улицата.

Ще кажа на момчетата да играят футбол, да покажем нашата си игра, как можем да комбинираме, както на тренировка, а не да изритваме топката.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).