ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Желаещите да строят крематориум край Куклен свалиха маските, трошат бариера
Автор: Васил Динев 21:04 / 19.02.2018Коментари (2)8779
© Plovdiv24.bg
Желаещата да строи крематориум на територията на община Куклен фирма "Фундамент" ООД прави всичко възможно през последните две седмици да заблуди кукленци, а и жителите на населените места наоколо, че се е отказала от инвестиционните си намерения.
Изключително голяма помощ в тези си действия "Фундамент" ООД получава от низвергнатата кметица на Куклен Мария Белчева. Очевидно е, че двете страни играят в комбина в опит да убедят кукленци, че крематориум няма да има.

Още в началото от Plovdiv24.bg съзря, че това е опит да се замажат очите на хората именно с цел проектът в крайна сметка да се реализира.

В статия преди няколко дни ви информирахме, че реално проектът е спрян, защото от КЦМ сложиха бариера и ограничиха достъпа до обекта на "Фундамент" ООД, който се осъществяваше през частен път, собственост на КЦМ. Тогава в писмо, разпространено чрез община куклен, от инвеститора заявиха, че се отказват от проекта и желаят да им бъде даден достъп до обекта. От общината могат да гласуват обходен път на фирмата.

Още тогава написахме, че подозираме, че зад демонстрирания отказа "Фундамент" ООД се опитва, с помощта на общината и кметицата Белчева, да си осигури алтернативен път, за да възобнови инвестиционните си намерения. Разкритията ни изнервиха участниците в заверата и те започнаха да си изпускат нервите.

През уикенда представител на "Фундамент" ООД се е опитал собственоръчно да строши бариерата на КЦМ. За инцидента е съставен протокол от полицията.

Тази проява на агресия и пресоляването на "отказа" в медиите по никакъв начин не прилича на действия на отказал се инвеститор.

В обръщението си до общината и общинския съвет инвеститорът се изразява по начин, позволяващ му да се измъкне от примката на общественото недоволство при първа възм

©
ожност за това - стига да си осигури законни документи за това от РИОСВ и община Куклен. На по-внимателните читатели не могат да не направят впечатление фразите, че нови действия към реализация на инсинератора няма да се предприемат в точно определен имот, а не по принцип в землището на Куклен, както и че инвеститорът се отказва от действия по незаконната реализация на съоръжението! Всъщност спорът е за законното му строителство и експлоатация, тъй като при незаконно реализация, инсинераторът така или иначе не може да заработи!


Plovdiv24.bg ще продължи да следи изкъсо темата и действията на кметицата Мария Белчева и ще ви информира, ако се предприемат каквито и да е действия за осигуряване на достъп до обекта на "Фундамент" ООД и рестартирането по този начин на проекта. Ще запознаваме кукленската общественост с името на всеки един служител на община Куклен, който съдейства за осигуряването на достъп на "Фундамент" ООД.


Още по темата: общо новини по темата: 26
14.02.2022 »
13.01.2021 »
11.01.2021 »
11.01.2021 »
11.09.2020 »
09.07.2020 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Някой е налял парички в проекта и в джоба на мадам Белчева...
0
 
 
да си платят на адвоката, дето много му знаеше устата, че в софия било в центъра, да гледа как и там замърсяването е по-високо от когато и да е било в човешката история...нищо да не им се дава на тези, искаха да ви направят на глупаци, сега никво отстъпление!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: