Взеха книжката на шофьор след неправилно паркиране, той ругае грозно полицаите

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
08:56 / 04.12.2019
19818
Шофьор от остана без книжка, след като паркира неправилно автомобила си. След като бил спипан от униформени служители, той започнал да ги псува, за което ще трябва да плати още 200 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Мъжът е бил санкциониран на 21 ноември. Тогава двама служители от районното в Стамболийски патрулирали из Перущица. На улица "Иван Вазов“, до номер 80, те забелязали кола, която била паркирана в нарушение.

Униформените установили шофьора и поискали документите му за проверка. Оказало се, че той не носи книжката си. Последвала справка в системата на "Пътна полиция“, която показала, че мъжът е с неплатени глоби за предходно извършени от него нарушения. Полицаите обяснили на шофьора, че сега ще му вземат книжката, тъй като не си бил плащал глобите.

Гражданинът отишъл до дома си, за да вземе документа, върнал се, дал книжката на проверяващите, като едновременно с това започнал да изрича на висок глас спрямо тях думите "Бяло видело да не видите, ****“.

Униформените го попитали защо се държи така агресивно с тях и с какво са заслужили подобно поведение. Това само отключило допълнителен изблик на вербална агресия, като им казал "Вие пък какви сте да ми искате обяснение? Вие ми ****те майката, ***те се в ***а“.

Тези думи били възприето от служителите на реда и намиращите се в близост граждани. Затова той бил задържан, отведен в сградата на РУ-Стамболийски, където му бил написан акт по Указа за борбата с дребното хулиганство с 200 лева глоба, която вече е потвърдена от съда. Санкционираният може да обжалва пред окръжния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).