Връчиха финансова помощ на зрелостници от Асеновград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 18.05.2021
1081
Заместник-кметът по хуманитарните дейности в Асеновград инженер Петър Петров връчи парична помощ на зрелостниците, останали с един или без родители. По предложение на администрацията и с решение на Общинския съвет в града за целта бяха отделени 4700 лева.

На 21 абитуриенти, на които единият от родителите им е починал или са настанени в социални услуги от резидентен тип, бяха изплатени по 200 лева. 500 лева финансова помощ пък получи един зрелостник, който е останал без двама родители.

Официалното връчване на паричната подкрепа се състоя в сградата на община Асеновград, при спазване на противоепидемичните мерки. Заместник-кметът се обърна към абитуриентите, като им пожела здраве и сбъднати мечти.

"Скъпи зрелостници, радостен съм, че имам честта да споделя празника Ви. От свое име и от името на кмета на града доктор Христо Грудев искам да ви честитя успешното завършване на средното образование. От днес нататък Вие поемате по пътя на истинските житейски предизвикателства и приключения. Сигурен съм, че ще се справите умело с всяка срещната трудност, ще изкачвате върхове и ще се изправяте пред неочаквани ситуации. Помнете съветите на своите учители – те ще бъдат ценен спътник в живота Ви. Уверявам Ви, че както досега, община Асеновград ще продължи да бъде Ваш партньор и ще Ви подкрепя в начинанията. На добър час!", каза пред присъстващите инженер Петров.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).