Шофьорка е арестувана в пловдивско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:13 / 26.05.2021
2733
Трима шофирали под въздейстивие на наркотични вещества са задържани в полицейския арест, а по случаите са работили служители на РУ Хисаря. 40-годишна жена, управлявала "Нисан примера" - чужда собственост, била спряна в село Старо Железаре. При извършената проверка е установено че водачката се намирала под въздействието на "метадон" и "бензодиазепини". По случая е взето административно отношение, а за извършеното престъпление е започнато бързо производство.

В следобеда на същия ден, служителите на реда се натъкнали и на друг дрогиран водач. Лек автомобил "Опел Вектра", шофиран от 53-годишен пловдивчанин, бил спрян на пътя между Хисаря и село Черничево. Техническо средство отчело положителна проба за употреба на опиати.

Почто по същото време на главен път Карлово – Пловдив автопатрул проверил и лек автомобил "Мерцедес". 41-годишният водач на превозното средство, който се намирал под въздействие на коктейл от наркотици -  амфетамин, метамфетамин и канабис, бил задържан. За установеното административно нарушение по ЗДвП на водача е съставен акт, а работата по документиране на случая продължава в хода на започнатото досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Цвета Караянчева в с. Желязно, община "Марица": Само ГЕРБ знае ка...
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).