ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Сашо Динчийски: Започва решаване на проблема с водоснабдяването в Неделево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 25.04.2012Коментари (1)3298
©
До Гергьовден частично ще бъде разрешен проблемът с питейната вода в село Неделево, община Съединение. Ангажиментът пое по време на среща с жителите на селото лично кандидатът за кмет на общината Сашо Динчийски, издигнат от ПП ГЕРБ. Проблемът с водоснабдяването на Неделево датира отдавна и ще бъде временно решен чрез поставянето на кранове на магистралния водопровод между селата Неделево и Церетелево. "Познавам добре проблемите на селата в община Съединение, затова си "написах домашното" преди да се изправя пред вас" - заяви пред събралите се хора Сашо Динчийски. Със съдействието на областния координатор на ГЕРБ вече са осъществени контакти със специалисти от местното В и К дружество и са обсъдени възможностите за отстраняване на технологичния проблем, който създава напрежение между жителите на двете села, тъй като при авария по водопровода без вода остават и двете населени места.

"За дългосрочното решаване на проблема, обаче, трябва да бъде изготвен проект, който ще се финансира по европейските програми" - поясни пред жителите на Неделево Сашо Динчийски. Жителите на селото приветстваха с аплодисменти новината, че след активната намеса на народните представители от ГЕРБ ремонтът на отсечката, свързваща магистрала "Тракия" със Съединение, вече е стартирал. Хората поискаха от Динчийски да се погрижи и за частични ремонти на улиците в Неделево, проблем, който тревожи жителите на почти всички села в общината. 

Кандидатът за кмет разясни по какъв начин ще бъдат приоритизирани проблемните пътни участъци, за да може най-ефективно да бъде използван общинският бюджет. На предизборната среща беше коментиран и въпроса за склада за пестициди, който се намира в района на село Неделево. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Сашо Динчийски е запознал компетентните институции с проблема. След експертната оценка на специалистите от Министерството на околната среда и водите ще бъде направен необходимия ремонт на сградата, за да се избегнат евентуални екологични проблеми, а в бъдеще ще се търси решение за премахването на склада от територията на общината.

Сашо Динчийски подчерта, че създаването на привлекателна среда за живеене трябва да е сред най-важните задачи на новия кмет и той има ясна програма по какъв начин набелязаните мерки да бъдат реализирани. "Споделям идеята за изграждане на детски площадки, които да отговорят на съвременните изисквания за безопасност. Първите две съоръжения ще бъдат поставени в Съединение и е въпрос на време за изготвяне на необходимите документи, за да бъде направена детска площадка и в Неделево", каза Динчийски и уточни: "Неделево е едно от селата в Община Съединение с най-много деца и ние ще се погрижим за техните забавления и за спокойствието на техните родители".

Следващата среща в Неделево на Сашо Динчийски - кандидат за кмет на община Съединение, издигнат от ПП ГЕРБ, ще бъде на 3 май.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.04.2012 г.
0
 
 
БРАВО НА СА6О МИСЛИ ЗА НАРОДА,УСПЕХ МУ ПОЙЕЛАВАМ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ремонти във Варна
Български тенис
ВК Марица, сезон 2023/2024
Жена от пловдивско село поръча масово убийство
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: