ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Петър Неделев, кандидат за кмет на община Стамболийски: Ще оставим в миналото страха от досегашното управление на общината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 10.10.2023Коментари (0)4333
©
"Оставихме зад гърба си първата десетдневка на предизборната кампания за местна власт. Като кандидат за кмет на Община Стамболийска имам добре подготвена платформа за управление, която вече представям пред хората. Още при първата част на акцентите по сектори на тази платформа аз насърчих моите съграждани на мой личен мейл да пращат въпроси, коментари, идеи, критики по предложените акценти. Вярвам, че това ще предизвика активност до самия край на кампанията , а и след това при вече изработването на реалната програма за управление на Общината.“ Това сподели след поредица срещи с избирателите си Петър Неделев, кандидат за кмет на община Стамболийски под номер 68 в интегралната бюлетина, издигнат от МК "Алтернативата за гражданите“.

"В същото време именно през тези първи десет дни на кампанията се случи нещо много полезно за избирателите на Стамболийски. И хората го разбраха без предварително готвени предизборни аргументи, а по най-логичния начин- през реалността. Разбраха, че е време да се сложи решително край на недопустимото манипулиране през директни лъжи и клевети на досегашния кмет на Общината. Разбраха, че не е нормално кметът на общината да ползва властта, дадена му от хората , в изключително лична изгода, да ползва силово властта с ясното съзнание, че лъже хората.

Разбраха, че не е нормално един страхливец, който не може достойно да води предизборна надпревара с конкуренти, да продължава да бъде кмет. Разбраха, че е абсурдно в 21 век в една добра община кметът да ползва уж медийна територия като откровена бухалка срещу неудобни противници“, изброи кандидатът за кмет.

"Изброих всичко това, за да стане ясно, че сме били прави, когато преди месец заявих, че най-важното за тази кампания е хората на Стамболийски да сложат край на страха! Да спрат да се страхуват и да спрат да вярват, че бъдещето на този град и община, тяхната работа и отдих зависят от един самовлюбен управленец.", каза още той и уточни:

"Случилото се последната седмица е красноречиво доказателство за всичко това, което заявявам. Ето накратко онова, което преживяхме заедно тези дни, разказва Неделев: В самия край на мандата и при реално вече изтекъл такъв, изпълняващият временно длъжността кмет получи внезапното прозрение да се смени статута от публична общинска в частна общинска земя на имота, придобил известност като езерото на Кубадински. В същото време абсолютно недопустимо и в противоречие със закона досегашният кмет, Георги Мараджиев, лично и през угодна местна платформа обяснява как това му била лична идея и непременно ще се случи. За целта отиващият си от мандат Общински съвет, огромна част от който също са в предизборна кампания, трябваше да бъде употребен като гумен печат.

Е, не допуснахме това да се случи. Обявихме публично и по най-коректния ред, през огласяване на докладната записка, какво се възнамерява да се случи и призовахме към протест. Но, забележете, не става въпрос за протест срещу персонално някого, а пред институцията Общински съвет. Разбира се, не посмяха да го направя, отложиха сесията с внезапно появили се аргументи, че е предизборна кампания, все едно, че не знаеха, че сме точно в такъв период.

Но наглостта не спря дотук. Мараджиев си позволи буквално да насъска жителите на град Стамболийски да дойдат и да протестират пред един от обектите на семейния ми бизнес с аргумента, че незаконно съм ползвал за паркинг общинска земя. И това намерение на Мараджиев пропадна, след като публично огласих, че имотът законно за закупен преди години и има надлежни документи за това. Отмениха протеста като го обявиха за ….. победа.

А всъщност истинската победа предстои в края на месеца и тя ще бъде окончателно оставяне в миналото на страха от кмета на Стамболийски, защото е време за честно управление!", заключи накрая Петър Неделев.


Още по темата: общо новини по темата: 937
05.04.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
16.01.2024 »
05.01.2024 »
23.12.2023 »
предишна страница [ 1/157 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
БК Академик Пловдив
Потресаваща история от Пловдив
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: