ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Огромен скандал в Куклен заради безобиден ремонт! Градът е парализиран, автобусите не се движат
Автор: Георги Кирилов 11:33 / 17.10.2019Коментари (8)10539
© Plovdiv24.bg
Връх на некадърността и на позорното управление на дуета Белчева–ДПС! Така жителите на Куклен описаха в редакцията на Plovdiv24.bg случващото се в момента в намиращата се до Пловдив община.

Вчера бе затворена отсечка от главната улица, за да се преасфлатира. Тук започват и скандалите. За отсечка от 600 метра, която е с подготвена основа за асфлатиране, затварянето ще трае 5 дни. В белите страни, даже и в белите градове на България, подобно асфалтиране би се реализирало за няколко часа, но не и в овладяната от ГЕРБ и ДПС малка община.

Със затваряянето на основната улична артерия започнаха и големите проблеми. Алтернативен път на практика не е осигурен. Обходът е през черен тесен неасфалтиран път. 

Автобусите на "Хеброс бус", които обслужват линията Куклен-Пловдив, на практика не могат да изпълняват задълженията си заради невъзможността да преминават през "обходния маршрут". Вчера два автобуса са опитали да преминат през офроуд трасето, което се води обход, но са се ударили. 

Днес автобусите са спирали в началото на Куклен, качвали са хората и са се връщали към Пловдив. Само ч
©
е спирката, до която достигат, е на километри от някои точки на населеното място.

Освен това никой не е информирал хората от Куклен, че автобусите са в невъзможност да обслужват града и трябва да се ходи до началото на населеното място. Поради тази причина много от работещите и учениците днес на са успели да стигнат до работните си и учебни места.

"Радвам се, че на тази кукувица депесарската кметица Мария Белчева й свършва мандатът. Да не е посмяла да влезе след изборите в общината, с камъни ще я изкараме от там", завършва разказа си нашият читател.


Още по темата: общо новини по темата: 53
03.06.2023 »
18.02.2022 »
17.02.2022 »
29.12.2021 »
15.12.2021 »
01.06.2021 »
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-жа Белчева за пореден път показва липсата на каквито и да е управленски компетенции,ама то стопанисването на община не е като снимането на розите за фейсбук. Пътят е разкопан и уж подготвен за асфалтиране сигурно повече от 2 месеца, знаци за ограничаване на движението определено нямаше,ако имаше защо въпросната Госпожа не предприе действия и мерки за предотвратяване на нарушителите. Имаше гръмки постове как излизаме в заслужена ваканция след видиш ли успешен мандат, само, че това, че главния път на Куклен липсва са подробности, които всичи решиха да пропуснат. Сега предизборно решихме да добавим черешката на торатат в некадърното си управление, защото то е точно такова. За последните 4 години освен съсипването на градчето и общината като цяло друг резултат няма. И как да има, кметицата е заета в работно време да обикаля магазините в мола със секретарката си и шофьора си, най-вероятно със служебен автомобил, всичко това платено от джоба на кукленци и още куп издънки. Много мога да изпиша за г-жа Белчева, но не мисля да хабя ценното си време, за човек, който до момента е демонстрирал толкова неадекватно поведение, че едва ли ще осмисли какви послания му изпращат трезвомислещите хора. Само едно нещо искам да припомня на гражданите...едно от нещата, които тръбеше Мис Роза беше справянето с ромските рандевута и т.н., именно по време на нейното управление те си позволиха да нападнат семесйтво на връх Великден, мисля, че това казва достатъчно. Всеки самоуважаващ се човек би следвало да се разграничи от Г-жа Роза, която за власт се съюзи с най-големите си уж противници!
Сподели какво ново....
на 17.10.2019 г.
0
 
 
Попитайте спокойно изпълнителите,които работят и се опитват да си свършат работата.Заданието е от АПИ,обходния маршрут е съгласуван с всички институции.Мостът и участъците пред и след него общо 1100 м трябва да се преасфалтират,но независимо от всички забранителни знаци всички граждани на Куклен и региона,решили да го посетят,минават през тях и само постоянното тичане на работещите предотвратява катастрофи.Вие господа нямате елементарна толерантност към хората,които се опитват да изпълнят задълженията си,а само хулите.В тази наша държава останаха май само такива.
0
 
 
Овчедушие,хората са свикнали просто на робско търпение, чакаха да тръгнат учениците, хората да се завърнат от отпуски, за да стартират ремонт, за който се знае от месеци, разкопано, прашно, мръсно, защото сме малко отровени, но за рязането на лента сме първи и ухилени.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: