Неопитно пиянде се изложи с мерцедеса си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:04 / 20.01.2020
4608
Неопитно пиянде се изложи с мерцедеса си... За това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив.... В град Карлово на кръстовището между улица "Генерал Карцов" и ул. "Тодор и Ана Пулеви" в сутрешните часове на 19 януари при извършване на маневра ляв завой, водач се блъска в стена от къща. Пристигналият екип на място установява ПТП със значителни материални щети.

При последвалата проверка по надлежния ред се установява, че водачът на лек автомобил "Мерцедес" е шофирал след употреба на алкохол – 1,74 промила. Положителен е и тестът за употреба на наркотични вещества – амфетамин и кокаин. В автомобила на 23-годишния карловец са пътували и още двама местни младежи.

Екип на спешна медицинска помощ е  прегледал – пътниците 19 г. момче и 23 годишно момиче,  които са освободени за домашно лечение. В РУ Карлово е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 343 ал 3 във връзка с чл 343 ал.1, буква «А» от НК.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Никога повече няма да можем да стигнем с влак от Пловдив до този ...
В Цалапица черешите са 8 лева, в Пловдив се продават на 25 лева, ...
Внимавайте: Срутища и огромни паднали камъни вгорчиха пътя на шоф...
Великденски празник за децата на Карлово
Деца от Пловдивско показаха специална техника за боядисване на яй...
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).