Мъж си вдигна адреналина по най-вулгарния начин

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
16:30 / 04.01.2020
25669
Млад мъж от град Карлово реши да си вдига адреналина по най-вулгарния начин – съблече се чисто гол и започна да обикаля улиците на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Случката е от 27 декември – тогава нарушителят решил “да си достави приятно изживяване" като се съблякъл гол и по този начин се разхождал по една от улиците в подбалканското градче.

След това влязъл в една от сградите, в която има фризьорски салон и офиси, качвал се и слизал по стълбището отново чисто гол. Действията му били възприети от няколко служители и клиенти. По това време пристигнал собственикът на сградата, който намерил пред входа чанта с дрехи. Той заварил нарушителя на последния етаж, попитал го какво прави, но не получил отговор. Шефът му дал чантата с дрехите, за да се облече.

За случая бил подаден сигнал до полицията, униформените пристигнали светкавично, арестували младежа и му съставили акт за дребно хулиганство. По-късно нарушителят бил изправен пред съда. Явил се лично и не пожелал адвокат. Признал се за виновен и изразил съжаление, като поискал минимално наказание.

Тъй като нарушителят работил за около 700 лева на месец, магистратите му наложило глоба в размер на 150 лева.

Решението подлежи на обжалване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).