Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на Стамболийски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:11 / 22.06.2022
1646
Мини голф игрище ще бъде изградено в центъра на град Стамболийски. Игрището ще е в парка до лятното кино, което в момента се ремонтира заедно с централния площад и сградата на читалището. Голф игрището ще може да се ползва безплатно от малки и големи, както са безплатни общинският транспорт и Детския център в Стамболийски.

"Оформя се прекрасен център! Ново читалище, ремонтирано отвън и вътре, нов площад, екопарк, който ще се разшири, ще се направят паркоместа към екопарка, както и допълнителни алеи с фигури на горски животни, а до новото лятно кино, в което ще се прожектират безплатно цяло лято филми под звездите, ще има едно ново голф игрище!“, коментира кметът на общината Георги Мараджиев.

Към игрището също ще има паркоместа. Алеите с тикли, които се намират в парка, ще се запазят и нито едно дърво няма да бъде отрязано. Ще има пейки за сядане и лед осветление вечер. Следващите дни кметът Мараджиев ще сподели и какви ще са новите проекти, които предстоят за четирите села.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).