ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Катастрофа разкри любовен триъгълник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 30.08.2008Коментари (0)8715
© МВР
Случилото се с Людмил и момичето от смолянското село Борино звучи нелепо, така както е описано от полицията. Този младеж не изглеждаше такъв, братовчед му също, но жалко, че си отиде един млад живот. Така жителите на новия град Сърница коментираха трагедията, причинена от 23-годишния водач Людмил И., който уби в катастрофа 19-годишната Йълдъз Келешева, а после скри трупа й. Драмата се разигра преди ден край Сърница.

"Людмил не го познавам много, защото е студент в Пловдив, там учи аграрни науки и рядко си идва", коментира кметът на Сърница Мехмед Карамолла. Братовчедът на Людмил - Исмет (19 г.), бил скромен и тих, доскоро работел в дърводелска фирма. "Знаем, че Людмил има тримесечно бебе и оттогава е женен, а май мерцедесът е подарен от тъста му", шушукаха хората. Те не можеха да повярват, че той има любовни отношения с Йълдъз. Според очевидци обаче връзка между двамата е имало, а в злополучната нощ студентът Людмил, който си дошъл от Пловдив, разпускал в бара "Карамел" в Сърница. Там момичето от село Борино отскоро станало сервитьорка. Явно Людмил е пийнал, преди да я качи в колата, а според полицията е карал към Доспат със зверска скорост близо 150 км/ч. Според запознати, след като осъзнал какво е сторил, студентът започнал да търси камион, за да отдели колата от мантинелата. Именно тя прерязала возещата се в колата Йълдъз, а 8 стълбчета от нея били пометени. Сигналът в РПУ-Велинград пристигнал в 7,30 сутринта и тогава служителите отишли на местопроизшествието. Людмил се опитал да обясни, че е сам, но те видели кръвта на девойката. След справките се оказало, че шофьорът е повикал за помощ братовчед си Исмет и двамата са скрили тялото под тръба на пътя на 5 км от мястото. Затова сега пазарджишката прокуратура удължи задържането на шофьора и най-вероятно мярката ще стане постоянна. Алкохолните пари на Людмил са с концентрация 0,66 промила, а полицията очаква и резултатите от кръвната проба в Пловдив.

Самата Йълдъз има 10-членно семейство в село Борино, но скоро го напуснала, за да търси щастието. Крайна бедност и черна смъртна серия моряла фамилията. Хората в родното село на загиналата девойка са потресени от трагедията. Всички се събрали пред дома на зачернената фамилия веднага щом вестта за жестоката катастрофа се разнесла в доспатското село. Повечето от хората не могат да повярват, че кървавата драма е истина. Роднините на многодетното семейство на Йълдъз са удавени в мъка и недоумяват как е възможно 18-годишна красавица като нея вече да я няма. Най-близките са шокирани от опита на младия шофьор да се отърве от трупа и да прикрие убийството. От полицията семейството на девойчето разбрало, че катастрофата е станала около 3 часа сутринта на 28 август. Никой обаче от тях не познавал шофьора на колата и дори не знаели името му. Близките само гадаят и тънат в предположения защо е била в колата му. Според тях тя най-вероятно се е прибирала от работа. Те обаче са сигурни, че е карал бясно с почти 200 км/ч. Според един от роднините на Йълдъз пияният шофьор дори направил опит да я хвърли в язовир "Доспат", но някакви хора го спрели. Когато бащата на девойчето отишъл да прибере тялото на детето си от моргата в Пазарджик, разбрал, че погребението щяло да се забави. Заради тежката аутопсия се наложило да извикат софийски екип от патоанатоми. В Борино хората са потресени и от черната серия смъртни загуби, която сполетяла семейството на загиналата девойка. През май миналата година от удар внезапно починала майка й Айше, а след нея си отишла и баба й. Общо 10 деца от двата си брака имал 50-годишният баща на Йълдъз Музафер. Убитата на пътя девойка се грижела за по-малките, но заради бедност две от най-невръстните деца били пратени в дома в Широка лъка. За други две пък се грижели роднини извън селото. Въпреки че бащата Музафер работел като роб и отглеждал стотина овце в кошара на селото, фамилията живеела много бедно. Затова красивата девойка решила да започне работа като сервитьорка в пазарджишкото село Сърница. 23-годишният й брат Орхан предполага, че там тя се запознала с богаташкия син, който убил сестра му. Почерненото семейство е настръхнало и иска най-тежкото наказание, но не вярва убиецът да влезе в затвора. Бащата на Йълдъз е потънал в скръбен шок, а 17-годишната й сестра Шенай не спира да плаче, крие се от всички и не е проронила нито дума, откакто научила за трагедията.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Искаме 47 милиона лева за Южен обходен колектор
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: