ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Д-р Иван Червенков: Нужна ни е стабилност, за да променим ситуацията в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:16 / 19.09.2022Коментари (0)1507
©
Д-р Иван Червенков е роден през 1962 година, завършва Медицина, със специалност-Анестезиология интензивно лечение. 17 години е управител на МБАЛ-Асеновград, от 2021 депутат в 47-мото Народно събрание от ПП ГЕРБ.

- Д-р Червенков, виждаме ви отново в листите с кандидати за народни представители, какви са очакванията ви този път?

- Приех това отговорно начинание от една страна с благодарност за гласуваното ми доверие, а от друга страна като възможност за нашия регион да има свой представител в Народното събрание.

Мога да говоря от първо лице за всички наболели теми за община Асеновград. Направено е доста до момента, но има и много други неща, които трябва да свършим ако искаме нашата община да продължи развитието си.

- Как взехте решение и защо се припознахте в коалиция ГЕРБ-СДС?

- Избрах да бъда част от коалиция ГЕРБ-СДС, защото това е единствената дясна политическа формация, формацията, която отстоява традиционните европейски и християнски ценности. ГЕРБ е партията, през чието управление България придоби нов облик. Достатъчно е да се поразходим малко в Асеновград и ще видим с очите си колко променен е нашият град, колко хубави неща се случиха тук. Разбира се има още много нереализирани приоритети, за осъществяването на които ще трябва да се работи…

На фона на всички кризи, в които попадна страната ни считам, че в момента не е време за нови експерименти. Нужна ни е стабилност и предвидимост, каквито на този етап може да ни предложи само коалиция ГЕРБ-СДС. В политиката според мен трябва да влязат повече млади, образовани хора с опит, както и личности които представляват различни сфери на обществено - икономическия живот, които със знания и енергия да работят за просперитета на родината ни.

- Казват, че бъдещето е пред младите. Какво ще направите Вие за младите хора в Асеновград и Пловдив област?

- Така е, младото поколение заслужава по-специално внимание. Все пак от тях зависи бъдещето на нацията. В България има доста млади хора, които са повод за гордост. Усилията ни трябва да се насочат към подобряване качеството на образованието и на условията на живот, но също и към осигуряване на условия за практикуване на спорт и други младежки дейности. Обществото ни е длъжно обаче и към възрастните хора.

Ние сме тези, които следва да им осигурим достоен живот, плавно увеличаване на пенсиите, достъпно здравеопазване. В Асеновград развиваме доста социални услуги, които са в помощ на възрастните ни съграждани. Считам, че разширяването на обема на съществуващите и развитието на нови социални услуги би подобрило значително живота на хората в пенсионна възраст.

- Какъв ангажимент Вие лично ще поемете спрямо избирателите от Вашия регион?

- Много е важно хората да упражнят правото си на глас на 2 октомври, да изберат парламент, надявам се – и стабилно правителство. Аз лично ще работя в областта на здравеопазването и социалните дейности, тъй като това са моите компетенции. А като ангажимент към избирателите, независимо от резултата на изборите, поемам да остана близо до техните проблеми и да влагам знанията и енергията си за тяхното преодоляване.

- На каква кампания ще заложите, за да успеете?

- Аз съм честен и позитивен човек, такава ще е и кампанията за мен. Аз не се възприемам като професионален политик, не правя планове и стратегии за настоящата кампания. Това, на което разчитам са срещите лице в лице. Ще разговаряме за наболелите теми, ще търсим добри решения. Хората са тези които задават дневния ред на държавата.

Разчитам и на медиите и на социалните мрежи, за да могат повече от посланията ни да достигнат до всеки един човек. Важно е да мотивираме повече хора да излязат и да гласуват на изборите през октомври. Трябва заедно да се борим с апатията. По всичко личи, че зимата която предстои ще е тежка. Нужна ни е стабилност, за да имаме шанс да променим ситуацията. Ако успеем, това ще бъде успех за България!


Още по темата: общо новини по темата: 981
22.02.2023 »
27.12.2022 »
26.12.2022 »
15.12.2022 »
10.12.2022 »
14.11.2022 »
предишна страница [ 1/164 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: