ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Цар Киро заплаши: Може да стане страшно като в Косово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:08 / 24.08.2010Коментари (73)10135
© Plovdiv24.bg
Циганският барон Кирил Рашков обяви, че именно той е пазителят на етническия мир в страната. Думите му са провокирани от продължаващите според него безчинства, които върши синът на бившата кметица на Катуница София Христева.

Миналата година пред заведението й в селото бе хвърлена самоделна бомба, и тогава тя обвини като поръчител Цар Киро. "Не искам война с тях, всекидневно ми се обаждат хиляди цигани от всички краища, готови да тръгнат към мен, но аз ги спирам. Иначе може да стане страшно, като в Косово", каза днес той.

Рашков апелира прокуратурата и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов да се сезират по случая и да действат така, както с внука му, който преди две седмици бе задържан заради нападението над журналист.

Източник: Dnes.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.08.2010 г.
0
 
 
Страшничко ми става като гледам щто писания във форума е провокирал Киро. Дано с мир се реши проблема. С цигани на глава трудно се излиза, първични и отмъстителни са. Грях си слагам, че и аз ги презирам, но ми е трудно да ги приема. Гнусни са ми, а и те са хора. Бог да ни пази!
0
 
 
Преди 3 г. Царо , РАШКОВ де , на изборен митинг в с. Караджово ПД , на въпроса на стара циганка - "ЗАЩО ЩЕ НАЗНАЧАВА ГЕОРГИ ОТ ТЯХНОТО СЕЛО за общ. съветник в гр. Садово , след като е неграмотен ? " , отговори : " не се притеснявайте , ша сложим наш човек до него , няма страшно !! Вие само гласувайте " " Да , ама миналия път купи бира, кифтета " А ЦАРО репликира - " е , сега купих лимонада и сладкиши за жените ! " видяхме страшното ЦАРО , от коалицията на Станипишко и БКП , открадна заедно с кмета на САДОВО 50 000 ЛЕВА ОТ ФОНД " ИНФРАСТРУКТУРА " , а ние си трошим колите по дупките !! Уж го съдиха тоя кмет , цървена , циганска подлога , ама нищо ! Големи Мазни г**ове ги покриха , както става в България !!
0
 
 
Какъв лов направи агент ГОЦЕ - Първаноглу с фелдшера Гергов в Киро Рашковата зоологическа градина , построена върху откраднатите 80 дка общ. земя в Катуница !! Кътка ги Рашков , зер , може да потрябват !!
+2
 
 
Ехаа, хайде де! Кого плаши този мангал. Нека стане, той не знае колко цигански глави ще хвърчат. Тъкмо да разчистим Столипиново както си му е редът.
+2
 
 
А дано да стане. Така тъкмо законно ще може да се режат цигански глави.
0
 
 
хехе баронеее бароне много филми гледаш ама такива барони във филмите свършват зле лошото е че в нашия филм няма закон и добри герои...
+3
 
 
Това е истинското лице на циганите.Те знаят само да създават проблеми и да крадат като варвари.Нека и правителството да види какво очаква България,а не да наливат милиони за интегрирането на ромите.Това са може би единствената нация,на която Господ не е дал разум.Те са импулсивни и найвни,а хора като цар Киро и Доган ги намипулират винаги.
+3
 
 
При такива изказвания на формални и неформални лидери, прокуратурата задължително трябва да се самосезира и да се търси наказателна отговорност! Не може да се заиграваш с националната идентичност и да насаждаш етническо напрежение за да узаконяваш беззакония. Бил съм и в Босна и в Косово, да не дава господ да става в БГ. А неговата е лесна, такива само подстрекават и се покриват. Атовете се ритат, магаретата патим!!!
+3
 
 
Ей,киро Циганина голяма работа бил!Тоя даже до преди седмица бях забравил че съществува!Що ли му обръщаме толкова внимание???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: