Брутален побой над жена след безобидно предложение

Автор: Георги Василев
Коментари (3)
19:36 / 27.12.2019
21227
Мъж, който празнува на Стефановден, започна да замеря жена си с луканки и суджуци, след което й тегли пердах. Причината е, че съпругата предложила да поканят родителите ѝ на празника, предаде репортер на Plovdiv24.bg. За действията си той ще трябва да плати 1000 лева за лека телесна повреда. Глобата е наложена от районния съд в Пловдив.

Драматичната случка се разиграла точно преди 1 година – на 27 декември 2018 г. Тогава съпрузите се били прибрали от Германия, където работели, и се намирали в жилището на родителите на нарушителя в Хисаря. Мъжът бил именик, поради което жена му казала, че е редно да покани и нейните родители.

Това предложение явно подразнило празнуващия мъж, който попитал какво толкова са му дали те, че да ги кани. В този момент той хапвал от суджуците, дадени от родителите на съпругата, при което тя му обърнала внимание, че и хладилникът, и фризерът в ползваното от тях жилище били заредени с храна от родителите й.

Тази вметка го ядосала още повече, при което мъжът започнал да замеря жена си със суджука, който ядял, хвърли чинията и разбутал всичко, което било на масата. После отишъл в кухнята и изхвърлил на пода цялата храна от фризера и хладилника, като през цялото време крещял и обиждал. В същото време започнал да удря съпругата си и да я бута, наричайки я с обидни имена. Нанесъл й няколко удара по главата, бутнал я в областта на гръдния кош, при което жената паднала, но след ставането си отново била блъсната.

Увличайки се в собствените си емоции, подсъдимият хванал и скъсал златния синджир на жена си, който също хвърлил на пода. В крайна сметка жената са дърпала и въртяла на всички страни, докато успяла да се освободи.

Двамата отшили в различни стаи на къщата, за да се успокоят, но жената звъннала на полицията и на баща си. Малко по-късно на мястото пристигнал екип на РУ-Хисаря.

Жената си събрала нещата, качила се в колата на баща си и двамата отишли до районното, за да подадат жалба, а после и до пловдивската болница "Свети Георги“, където било издадено медицинско.

Агресорът бил изправен пред съда. Магистратите преценили, че не следва да бъде пращан в затвора, а само да бъде санкциониран с глоба, тъй като имал чисто съдебно минало.

Мъжът бил с отлични характеристични данни, а и разказал всичко пред съда. Затова санкцията е само 1000 лева. Решението подлежи на обжалване и протест пред окръжния съд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Регионални новини:
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).